PVC okna
Garažna vrata
Vhodna vrata
Pošljite povpraševanje
Modra števika
Sv. Duh 139
4220 Škofja Loka
Tel: +386 4 231 59 95
Faks: +386 4 23159 94
Mob: +386 30 390 942
e-mail: info@hausmart.si

Garažna vrata

Garažna vrata so pomemben arhitekturni element sosobnega doma z garažnimi vrati Norditerm boste dokazali sosedom in znanem, da ste izbrali visoko kakovostna in dovršena garažna vrata. V zadnjem času so najbolj prodajna sekcijska garažna vrata, ki zaradi svoje konstrukcije zagotavljajo visoko toplotno in zvočno izolacijo.
Garažna vrata Norditerm Stripe – Sekcijska garažna vrata
Sodobna sekcijska garažna vrata odlikujejo stabilnost, trpežnost in enostavnost ter so ena najboljših rešitev za varovnje vaše garaže. Poznamo različne modele Norditerm garažnih vrat. Norditerm stripe garažna vrata so sekcijska vrata z vodoravnim motivom. Ta model garažnih vrat ima prehode zavarovane tako, da med zapiranjem in odpiranjem ne morete ostati brez prstov. Norditerm stripe so v osnovni beli barvi, lahko pa izbirate tudi med pestro ponudbo dodatnih barvnih izvedb.
Garažna vrata Norditerm Domino – Sekcijska garažna vrata
Norditerm Domino garažna vrata so sekcijska garažna vrata s kasetnim oblikovanjem. Zaradi posebne zgradbe zagotavljajo izjemno toplotno in zvočno tesnost garažnih vrat. Garažna vrat Domino so izoblikovana po posebnem postopku, ki izvrstno imitira površino lesa hkrati pa zagotavlja, da se na površini garažnih vrat ne puščjo dežni sledovi. Dobavljive so v osnovni beli barvi, lahko pa jih naročite v barvi zlatega hrasta ali celo po barvni paleti RAL.
Sekcijska garažna vrata Norditerm Smooth so vrata z gladkim oblikovanjem. So vrata, ki se jih lahko kombinira z različnimi stili zato so v zadnjem času zelo priljubljena med kupci.
Vsa garažna vrata, ki vam jih ponujamo imajo izjemne termoizolacijske karakteristike, prevodnos panela garažnih vrat je U = 1,0 W/m2.K. Konstrukcijo garažnih vrat sestavljajo tako poliuretansko polnilo nato pa sledi pločevina, cink in površinski zaključni sloj (lak). Taka zgradba zagotavlja garažnim vratom dolgo obsotjnost in izjemne karakteristike.
Sekcijska industrijska garažna vrata so izjemno praktična rešitev za podjetja, ker omogočajo hitro in enostavno upravljanje in jih je možno izbrati v zelo različnih motivih. Zgradba panela sekcijskih industrijskih garažnih vrat je nekoliko kompleksnejši kot pri navadnih garažnih vratih:
Skladba vrat 1. Zgornji profil s tesnjenjem, ki zagotavlja tesnost zgornjega roba vrat
2. Površinska obdelava z lakom
3. Vdolbina
4. Sloj cinka
5. Pločevina
6. Poliuretansko polnilo brez vsebnosti freonov debeline 40 mm
7. Spodnji profil z večkomornim tesnjenjem
V industrijska garažna vrata lahko vgradite steklo ali katero iz drugih oblikovalskih možnosti. Preprosto so garažna vrata enostavna, ugodna in odlična naložba v vašo domovanje.
- Sekcijska garažna vrata
- Sekcijska industrijska vrata