PVC okna
Garažna vrata
Vhodna vrata
Pošljite povpraševanje
Modra števika
Sv. Duh 139
4220 Škofja Loka
Tel: +386 4 231 59 95
Faks: +386 4 23159 94
Mob: +386 30 390 942
e-mail: info@hausmart.si

Vhodna vrata

Vhodna vrata so kot vizitka doma. Pri vhodnih vratih smo velikokrat zelo pozorni pri nakupu na prevodnost hrupa, varnostjo vhodnih vrat. Sistem vhodnih vrat REHAU zagotavlja, da naročnik prejme tehnično dovršena in moderna vhodna vrata. Zanimivo je, da so vratni profili izdelani iz posebnega materiala proizvajalca, ki zagotavlja odpornost proti UV-žarčenju. Vsa vhodna vrata imajo zelo dobro zvočno in topoltno izolacijo.
Rehau Brilliant Design – Vhodna vrata
Vhodna vrata Rehau Brilliant Design so izjemno stabilna in ne zahtevna za vzdrževanje. Dobavljive so v različnih modernih dizajnih, lahko pa vam oblikujejo motiv po naročilu. Glavne prednosti vhodnih vrat so gladka površina za enostavno vzdrževanje, izjemna trdnosti in stabilna konstrukcija, varjeni kotni zgibi za večjo trdnost vhodnih vrat.
Rehau Thermo Design – Vhodna vrata
Vhodna vrata Rehau Thermo Design se lahko pohvali, da velja za eno najbolj ekonomičnih rešitev. Gre za izjemno konstrukcijo, ki zagotavlja izjemne obremenitve. Za neprideprave so vhodna vrata ne samo zaščiti z dodatno ojačitvijo temveč zagotavlja varnost tudi sistem kotnih zgibov, ki ob primrni kombinaciji z večtočkovnii zapiranjem predstavljata največjo varnost. Za prednosti veljajo podobne navedbe kot za zgornji model.
Vhodna vrata so dobavljiva v različnih dizajnih tako imate zelo široko možnost izvedbe, kjer vam je domišljija omejitev, druga izjemna prednost so robovi pod kotom 15°. Spodaj so naštete možnosti uporabe vhodnih vrat Rehau:
• idealni za novogradnje, a tudi za rekonstrukcije
• enokrilna vrata, ki se odpirajo navznoter in navzven, v posameznih primerih s trdnim bočnim delom
• dvokrilna vrata, ki se odpirajo navznoter in navzven, v posameznih primerih z svetilko
• samostojni vratni elementi v najrazličnejših izvedbah.
Pri Hausmartu vam naredijo tudi popolnoma individualna vhodna vrata, ki jih lahko oblikujete sami in tako na vhodnih vratih, ki bobo vaše ogledalo lahko prikazali umetniško nadarjenost.
Seznam kategorij povezanih z vhodnimi vrati:
- Premično - dvižna vrata REHAU Brillant
- Design- Sistemi vhodnih vrat REHAU
- Vhodna vrata Rehau Brilliant Design
- Vhodna vrata Rehau Thermo Design
- Oblikujte si lastna vhodna vrata