Elegantna vizitka za vaš dom

Vaše želje, potrebe in pričakovanja so naše glavno vodilo

Okna

Sodobna linija: PVC okna, ALU okna, lesena okna, ALU/LES, PVC/ALU, okna za pasivno gradnjo

Vhodna vrata

Linija sodobnih vrat: vhodna vrata, stranska vrata, drsna vrata, dvižno-drsna vrata, balkonska vrata, garažna vrata

Senčila

Obvezen dodatek zastekljenih površin s katerim močno vplivate na energetsko učinkovitost: rolete, žaluzije, pliseji, komarniki in polkna

Okenske police

Nepogrešljiv element fasade in funkcionalno – dekorativni element notranjosti: PVC, ALU, Umetni kamen, Naravni kamen

Panoramske stene

Prostor navidezno povečajo in osvetlijo. Dajo občutek povezanosti z okolico, zračnost prostora in boljšo prehodnost: PSK stena, HS stena

Več informacij

O NAS

Mi smo tu že več kot 10 let

Smo skupina strokovnjakov, ki verjamemo, da so okna in vrata živahno srce vsakega pravega doma. Za vas si stalno prizadevamo ustvariti najbolj ljubeč dom, ki ustreza samo vašim predstavam – unikatni dom.

Pokrivamo vsa področja dela, ki se nanašajo na stavbno pohištvo. Pri tem je naš osnovni cilj, da se vam optimalno prilagodimo glede na vaše želje, potrebe in pričakovanja. To dosegamo skupaj v sodelovanju z našimi strokovnjaki iz različnih področij. V interdisciplinarnih timih poiščemo rešitve, ki ustrezajo zgolj vam in rešujejo zgolj vašo individualno situacijo. Na ta način združujemo visoke standarde funkcionalnosti in se osredotočamo na kakovost izdelkov in kredibilnost v poslovnih odnosih.

Smo uradni zastopnik za prodajo stavbnega pohištva vrhunskih nemških blagovnih znamk REHAU, SCHÜCO, VEKA in GEALAN. Skupek različnih znanj mojstrov mizarstva  in najsodobnejše tehnologije 21. stoletja omogoča, da vam izdelamo okna in vrata najvišje kakovosti, ki so pridobili certifikate CE in ISO 9001.

 

Ne vgrajujemo oken,

ustvarjamo najlepše razglede

Inovativno! Varno! Obstojno!

In tako osebno, kot so vaše želje.