6 Glavnih prednosti sodelovanja z nami

NAUČITE SE PREPOZNATI RAZLIKO MED PRODAJALCEM IN SVETOVALCEM

Šele po individualni rešitvi, ki mora vsebovati pisno pojasnitev stroškov in tveganj ter perspektiv, se lahko vi kot stranka odločite pravilno. Po vzpostavljenem zaupanju se morate vi in svetovalec redno srečevati, svetovalec pa vas mora obveščati o morebitnih spremembah na trgu in morebitnih prilagoditvah glede na spremembe.

 

VRHUNSKA KVALITETA – ISO 9001

Skupek različnih znanj mojstrov mizarstva  in najsodobnejše tehnologije 21. stoletja omogoča, da vam izdelamo okna in vrata najvišje kakovosti, ki so pridobili certifikate CE in ISO 9001.

 

PROFESIONALNA ANALIZA

Z brezplačno, a strokovno izvedeno analizo ugotovimo vaše želje in pričakovanja. To dosegamo skupaj v sodelovanju z našimi strokovnjaki iz različnih področij. V interdisciplinarnih timih poiščemo rešitve, ki ustrezajo zgolj vam in rešujejo zgolj vašo individualno situacijo. Na ta način združujemo visoke standarde funkcionalnosti in se osredotočamo na kakovost izdelkov in zanesljivost v poslovnih odnosih.

 

ČAS IN DENAR

Do svojega novega stavbnega pohištva pridete hitreje, ceneje in z manj lastnega vložka. Kaj to pomeni za vas? Ker smo sposobni neprestano minimizirati stroške na najnižjo možno mero, učinkovito izdelovati in pa optimizirati marže na minimalne zadostne vrednosti, vam vselej lahko zagotovimo najugodnejšo ponudbo na trgu. Prihranite dragoceni čas za raziskovanje različnih ponudb in predvsem denar zaradi jasne pojasnitve stroškov in tveganj.

 

TRADICIJA

Vsi izdelki so narejeni na podlagi dolgoletnih izkušenj v proizvodnji.

 

ZAŠČITA PRED TVEGANJI

40% vaše investicije plačate šele po uspešno končani montaži stavbnega pohištva. Vsi izdelki so narejeni v naših visoko tehnoloških objektih v Evropski Uniji kjer se uporablja najboljša kakovost sestavnih delov najbolj priznanih evropskih dobaviteljev.