ALU okna

POVEČAJTE VAŠ OBČUTEK UGODJA Z ALUMINIJASTIMI OKNI

Inovativno! Varno! Obstojno! In tako individualno, kot so vaše želje. Neodvisno od toplotne izolacije ali zaščite pred hrupom in vlomom – okna vedno prilagodimo vašim individualnim potrebam.

Aluminijasta okna in drsni sistemi iz aluminija – Alumore 60, 68 in Alumore 78 imajo posebnosti. Predvsem pa so zaželjeni zaradi kakovostnega videza. Z našimi aluminijastimi okni in drsnimi sistemi izkoristite tudi oprijemljive prednosti. Material je malo vzdrževan, brez korozije in nudi zelo dobre izolacijske lastnosti. Ko kupite aluminijasta okna ali aluminijaste drsne sisteme, vgradite material z zelo dolgo življenjsko dobo. Navdušeni boste tudi nad njihovo stabilnostjo.

 

Kakovost aluminijastih oken se zagotavlja z 10 letno garancijo ter izjavo o skladnosti izdelkov CE.

Kako bi bilo za vas, če bi bili že danes deležni vseh prednosti, ki jih ponujajo ALUMORE 60, ALUMORE 68 in ALUMORE 78

 

Prihranek energije

Proti preveliki  porabi energije lahko ukrepate. V kolikor imate slabo izolirana okna, namreč izgubljate dragoceno energijo, za katero pa hkrati  plačujete.

Ko boste enkrat premislili o tem, potem boste obvladali vašo porabo energije. Če imate visoko izolativne vrednosti, si s tem zagotovite nizko porabo energije – do 76% manj energije kot pri starih oknih. Z energijsko varčnimi okni torej bistveno znižate lastno porabo energije ter prihranite vaš dragoceni prisluženi denar.

 

Zaščita pred hrupom

Zagotavljamo mir in sprostitev med lastnimi štirimi stenami. Z zvočno izolacijo, ki je na voljo v različnih stopnjah, boste povsod uživali v svojem miru. Sprostite se brez hrupa od zunaj.

Zaklenite glasne zvoke izven doma. Tako bo Vaš dom postal prava oaza miru. Za vsako okno posebej lahko določite popolnoma individualno zaščito pred hrupom.

 

Zaščita pred vlomom

Med vašimi štirimi stenami se morate počutiti varno. Ponujamo vam optimalno zaščito pred vlomom – na voljo v različnih kategorijah zaščite. Tako imate ob vsakem času zagotovljeno varnost. Preprosto izkoristite rešitev vse-v-enem in se sprostite!

Razred odpornosti vaših oken lahko določite v skladu z osebnimi potrebami po varnosti.

 

Raznolikost dizajna

Podelite vašemu domu povsem individualen karakter. Imate možnost oblikovati okna po vašem osebnem okusu. Vaša fantazija ima proste roke.

 

Do udobja s preprosto nego

Verjamemo, da nimate prav nobene želje po pretiranem čiščenju in vzdrževanju oken. Le-ta, vam namreč  omogočajo posebno udobje, saj so odporna na visoke obremenitve ne glede na vremenske razmere kot so dež, sneg, prah ali umazanija. Ker imajo okvirji posebno površino, jim to daje posebno gladkost ter plemenit lesk. S tem pa dobita prah ter umazanija malo oprijemljive površine.

Nadležno in zahtevno čiščenje sodi v preteklost. Okna očistite povsem preprosto –  samo z vodo. Tako vam ostane več časa za druge aktivnosti.

 

Okenski sistemi

Znani smo po tem, da ne dobavljamo elementov iz masovne proizvodnje, ampak stremimo k rešitvi v skladu z vašimi dejanskimi potrebami in željami. Izpolnite si vaše sanje po domu s prefinjenim dizajnom in individualnim paketom opreme.

 

Nemške tehnologije v službi varnosti!

Podjetje Hausmart je uradni zastopnik za prodajo stavbnega pohištva vrhunskega nemškega proizvajalca EUROCOLOR, ki je certificiran proizvajalec oken in vrat iz sistema profilov ALUMORE. Kot kredibilni partnerji uporabljamo najbolj kakovostne tehnologije, ki zagotavljajo izjemno vzdržljivost naših izdelkov.

ALU okna


Alumore 60

ALU okna


Alumore 68

ALU okna


Alumore 78

ALU okna