Naš način dela

Neprestano se prilagajamo na novo nastale razmere na trgu na način, da stalno pridobivamo nova znanja in strokovne izkušnje – vse z namenom kakovostnega svetovanja!

 

VAŠE ŽELJE, POTREBE IN PRIČAKOVANJA SO NAŠE GLAVNO VODILO

Ker je vsak posameznik oseba zase, danes na trgu ne obstaja stavbno pohištvo, ki bi ga morali imeti vsi. Ravno obratno. Šele preko pravilnega načina dela svetovalca ugotovite, kaj je za vas v dani situaciji najbolj primerna rešitev. Tako kot mora zdravnik opraviti temeljitpregled, preden postavi diagnozo, tako je pri nakupu stavbnega pohištva vitalnega pomena vaša individualna situacija. Strokovna analiza ovrednoti vašo osebno situacijo, ki se upošteva pri izbiri optimalne rešitve, pisane vam na kožo.

 

OSEBNI PRISTOP

Na podlagi vaših želja, potreb in pričakovanj vam poiščemo najugodnejšo in najprimernejšo rešitev, ki ustreza zgolj vam. Glavne pasti pri nakupnih odločitvah se skrivajo v prikritih in nejasno razkritih stroških, ki jih nakup stavbnega pohištva vsebuje. Tukaj postavljamo visoke standarde, saj smo prepričani, da morate biti vi pred odločitvijo seznanjeni tako s prednostmi kot tudi s slabostmi vaše individualne ponudbe. Zatorej je zelo pomembno, da se stroški vedno razkrijejo jasno in nedvoumno, prav tako je zelo pomembna tudi opredelitev, kaj natančno vsebuje kakovostna izvedba montaže. Rešujemo zgolj vašo situacijo!

 

KOLIKO STANE NAŠE SVETOVANJE

Med naše vrednote spadajo poštenost ter korektni poslovni odnosi. Verjamemo, da boste zadovoljnejši, če  vam  pomagamo z znanjem, ki ga premoremo, in vam poiščemo najugodnejšo ter najbolj primerno rešitev glede na vaše želje in seveda zmožnosti. V vsakem primeru je naše prvo srečanje brezplačno. Za vas brezplačno izdelamo analizo ter vam predstavimo rešitev. Za vse morebitne nadaljnje stroške se z vami z veseljem še srečamo in pogovorimo.