Rolete

SENČILA – obvezen dodatek zastekljenih površin vašega doma

Senčila so danes postala mnogo več kot zgolj učinkovita zaščita pred soncem, saj je na voljo več različnih modelov, barv in oblik, tako da senčila skupaj s stavbnim pohištvom predstavljajo tudi pomemben dekorativni oziroma estetski element.

Poleg tega, s premišljeno izbiro senčil močno vplivate tudi na večjo energetsko učinkovitost vašega doma, pa naj gre za adaptacijo ali novogradnjo.

Ko se odločamo za vrsto senčil za svoj dom, moramo v razmislek vzeti kar nekaj vidikov. Prvi je gotovo zaščita pred soncem in UV žarki. Drug pomemben vidik je toplotna zaščita, ki jo omogočajo prava senčila – s senčili tako lahko zmanjšamo prehajanje toplote iz prostora ven, pa tudi mraza ali toplote v notranjost. Senčila so tudi mehanska prepreka oziroma zaščita za veter, dež, insekte, otežujejo oziroma preprečujejo pa tudi poskuse vlomilcev. Še zlasti pri objektih, kjer je zastekljenih površin veliko, je pomembna njihova dekoratina funkcija.

 

Strokovnjaki za senčenje

Ker se v našem podjetju zavedamo pomembnosti kakovosti, smo se odločili za dolgoročno partnersko sodelovanje z vodilnimi slovenskimi strokovnjaki za senčila – Senčila Medle.

Podjetje Senčila Medle je zanesljiv partner, saj zagotavljajo celotno ponudbo proizvodov na področju senčil v notranjih in zunanjih prostorih ter na področju sistemov zaščite pred insekti.

 

Zakaj izbrati rolete?

 

Obstojnost

Rolete spadajo med zelo obstojna senčila, ki so zelo primerna za vse novogradnje, lahko pa jih montiramo tudi na že obstoječe fasade nepremičnin (enostavna montaža in demontaža).

 

Minimalno vzdrževanje

Vzdrževanja praktično ni, zahtevajo le zelo poredko čiščenje.

 

Prilagajamo se vašim potrebam

V vse vrste rolet je možno vgraditi komarnike ali elektromotor kot opcijo električnega upravljanja (preko stikala, daljinskega upravljalca ali programske urice).

 

Odlična zaščita

Rolete so senčila, ki nam omogočajo zaščito z zunanje strani pred različnimi zunanjimi vplivi in nezaželenimi pogledi. Z njimi dosežemo popolno zatemnitev prostora, hkrati pa nam nudijo tudi odlično toplotno in zvočno izolacijo. Varujejo nas pred vlomilci (protivlomna zaščita) ter ščitijo pred vdorom nadležnega mrčesa in žuželk v prostor (z integriranim komarnikom v roletni omarici).